Kedves támogató Szülők, Kollégák!

Köszönjük, hogy az idei Szülők-Nevelők Bálján ismét megmutatták, hogy mennyire fontosakÖnöknek a kalász sulis gyerekek! Köszönjük a nagy érdeklődést, a jelentős részvételt és a kiemelkedő támogatást! Külön megtiszteltetés, hogy rendezvényünkön részt vett Budakalász polgármestere, Dr. Göbl Richárd és kedves felesége is.

A bálon a fellépők zenés-táncos-szórakoztató produkciókkal melegítették be a vendégeket. A legnagyobb sikert a tanári kar előadása aratta. Remek bevezetése volt ez a későbbi táncos mulatságnak. Gazdag választékkal készült a büfé is: a szendvicsek, sütemények mellett a jól megszokott koktélbár széles kínálattal állt rendelkezésre. Az SZMK-s szülők munkájának köszönhetően rengeteg – összesen 170 – tombolatárgy gyűlt össze, így nagy eséllyel indult minden nyereményjegy vásárló a sorsoláson.


A belépő és támogatójegyek, a tombola, a büfékínálat és az ajándéktárgyak értékesítésből több, mint 835.000 forint gyűlt össze. A kiadások levonása után pedig mintegy 510. 000 forint kerülhet a Kalász Suliért Alapítvány kasszájába, amit a gyerekekre fordíthatunk. Ez a bevétel a korábbi évek összehasonlításában is kiemelkedően jó eredménynek mondható.


KÖSZÖNJÜK!


Példaértékű, hogy egy emberként mozdul meg kalász sulis közösségünk, ha a gyerekekről van szó. Jó volt megtapasztalni mind a szülők, mind a pedagógusok maximális segítőkészségét. Önök nélkül nem jöhetett volna létre ez az összefogás! Bízunk benne, hogy a sikeres rendezvény és a jó hangulat híre jövőre még többen részt tudnak majd venni!
Várunk mindenkit következő rendezvényünkön júniusban az Alapítványi Bálon!

Kalász Suliért Alapítvány Kuratóriuma