ALSÓ TAGOZAT FARSANG 2020.

Hagyományainkhoz híven az idei évben is megrendezésre került az alsó tagozat farsangi rendezvénye a Faluházban. 14-től 16 óráig az első-másodikos korosztályé volt a főszerep, ez után következett a harmadik-negyedik osztályosok mulatsága.

A várva várt tombolasorsolás nyitotta a programok sorát, majd a jelmezesek felvonulása következett. Szebbnél-szebb, ötletesnél-ötletesebb jelmezekben gyönyörködhettünk. Ezt követően hatalmas, közös játék pezsdítette a hangulatot, majd a torták kisorsolása csempészett izgalmas perceket a gyerekek életébe. A rendezvény teljes ideje alatt a szülők által működtetett, és felajánlásaikból feltöltött büfében, mindenki jól lakhatott az ínycsiklandozó süteményekből, szendvicsekből. A zsákbamacskás csomagoknak is nagy sikere volt, sokan próbáltak szerencsét a meglepetés ajándékok vásárlásával. A telet egy hatalmas, közös tánccal kergettük el.

Mint minden évben, így az idén is, a farsangi bevétel az alsó tagozat programjait és vásárlásait támogatja, ezért kiemelt köszönettel tartozunk a szülőknek odaadó munkájukért és támogatásaikért.

További fotókat képgalériánkban láthatnak.